top of page

photocredits to Dimitar Lalov

EMS Divinity gin

Ambachtelijke, Kempische gin gemaakt van kweepeer en hop, citrustoets en een verscheidenheid aan kruiden.

Puur - Artisanaal - Ongekoeld&Ongefilterd - Dubbel Gedistilleerd - Geen Kleurstoffen -  Geen Smaakstoffen - Meer Smaakbehoud.

De kweepeer die reeds lang zijn bestaan kent doch niet door iedereen gekend ondanks zijn weldadige, aromatische smaak. Deze fruitsoort bevindt zich nog steeds in onze contreien...deze smaakbom met als extra een citrustoets, een subtiele toon van hop in combinatie met de kruiden geeft een zachte afdronk met goddelijkheid uit eigen streek, waar de gin zijn naam aan dankt.

EMS Trinity gin

Ambachtelijke, Kempische gin gemaakt van aardbei - aalbes en een rijke kruiding.

Puur - Artisanaal - Ongekoeld&Ongefilterd - Dubbel Gedistilleerd - Geen Kleurstoffen - Geen Smaakstoffen - Meer Smaakbehoud.

Trinity of drie-eenheid, het symbool van de aardbei door zijn drievormig blad in de geschiedenis. Drie-eenheid vinden we tevens overal terug, in jezelf, relaties, religies,... alsook in deze zoetere gin kunnen we genieten van een vleugje aardbei en aalbes die meteen de tong streelt om dan verder weg te dromen door zijn avontuurlijke kruiding.

photocredits to Dimitar Lalov

photocredits to Dimitar Lalov

EMS Orenda gin

Ambachtelijke, Kempische gin gemaakt van bosvruchten (braam, bosbes, framboos), pruim en een verscheidenheid aan kruiden.

Puur - Artisanaal - Ongekoeld & Ongefilterd -  Dubbel Gedistileerd -  Geen Kleurstoffen - Geen Smaakstoffen - Meer Smaakbehoud.

Een excellente combinatie van pruim en een waaier aan bosvruchten. Een prachtig geschenk voor deze gin door de connectie van natuur en mens. Orenda, mystieke kracht werd de naam van deze zoetere gin bekomen door de aroma's uit vers fruit en verfijnde keuze van kruiden met een zachte afdronk en op het einde een extra punch van jeneverbes.

bottom of page