top of page

Een bezoek aan onze wijngaard. Wij nemen je mee op reis naar een begeesterend avontuur.

Ik zou kunnen starten bij... Er was eens... Elk verhaal start uiteraard met opleidingen en plannen. Ondertussen zijn we al 11 jaar verder in ons eigen verhaal van wijnbouwers en iets recenter ook distilleerders.


Het lijkt mij een fijn idee om jullie al even verder mee te nemen op reis door ons verhaal. Vandaag 15 juni 2021 en zoals iedereen weet, maken we mondiaal een corona-crisis mee. Iedereen snakt naar avontuur en vrijheid. Kunnen gaan en staan waar we willen. Dit alles liefst met onze vrienden, familie en collega's om ons heen.


Ondertussen komt het leven weer stilletjes aan op gang. En durven we weer plannen beginnen maken.


Wel wij ook. Wij hebben het contact met jullie gemist als ondernemer en als medemens.

Want JEEJ... we mogen jullie terug ontvangen. Weliswaar met nog steeds de geldende maatregelen die op dat moment van kracht zijn.


Graag wil ik jullie al een glimp laten opvangen van zo'n rondleiding en degustatie.

Vorig jaar vernieuwde we onze unieke setting voor rondleiding en degustatie. We investeerden in het plaatsen van gezellige lounges die 1 ademen met de natuur. Je krijgt van zeer dichtbij inkijk in één van onze wijngaardjes. We willen jullie geven wat we zelf ook als echte vakantie ervaren. Dat gevoel willen we met jullie delen. Ook leggen we jullie met plezier in de watten zodat het echt een memorabel moment is waar jullie achteraf nog over kunnen napraten.


Zo'n uniek moment neemt altijd een start met een hartelijke ontvangst. Een lekker kopje koffie of thee en een koekje kan dan ook niet ontbreken. Eens in onze lounges dan kan het begeesterend avontuur helemaal van start gaan. We nemen jullie mee op reis doorheen ons gepassioneerd verhaal. Hoe het allemaal begon. Wie we zijn en waar we voor staan als mens en ook als ondernemer. We nemen een korte wandeling door de wijngaard waar je helemaal de sfeer van onze wijngaard kan opsnuiven. Nadien gaan we lekkere drankjes proeven. In ons standaard programma kan je genieten van proevertjes van onze wijnen en sterke dranken.


Deze zomer komen daar nog enkele nieuwe drankjes bovenop. Naast wijn en gin... een mooie gelegenheid om ook eens te proeven van rum en distillaat van druiven.


Nu ja, bij al die proevertjes is een maagvullertje ook geen slecht idee. Dus een seizoenssoepje of wat tapas maakt het geheel van een standaard formule af.


Hoe lang duurt dit geheel dan. Wel reken toch op een 3-tal uren dat je bij ons zal vertoeven. Maar geef toe... even onthaasten en verwend worden dat lijkt mij toch een mooie combinatie. Ik geef graag de sfeer al even mee in het onderstaande filmpje. Zo kan je het nog beter voelen wat ik nu precies bedoel...

We hopen dat je het filmpje al een tipje van de sluier heeft opgelicht. Reserveer je graag een plaatsje bij ons? Neem dan even contact per mail: info@domeinwalterus.be of per telefoon: 0495/166.231 Wens je liever een andere formule? Vanaf 10 personen kan dat.


We kijken er al naar uit om jullie te mogen ontvangen.


Fijne groeten,


Domein Walterus

Annick en Reinout

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page